Bloggmeny

Trådlöst Internet..wireless

onsdag, 24 januari 2007 00:08, Politik

Litauen är kontrasternas land.När jag satte på min laptop för att användas som anteckningsbok gick allt igång automatiskt.Internet.messenger.skype ja allt. Det visade sig att man hade gratis wireless bredbandsuppkoppling över hela stan.Jag satt t.o.m i bilens baksäte o surfade..ler Går detta i fattiga Litauen och Utena måste det gå i Lidköping. Gratis wireless till Lidköping är min paroll. Jag kollade på nätet nu och ser att Moderaterna i Linköping driver denna politik så Carin Lexmon här i Lidköping får svårt att säga nej..ler. Jag besökte en korvfabrik,många roliga bilder. Litauerna är vänliga o visar en stark kärlek till oss svenskar o sverige, Det märks att vi har mycket gemensamt i kulturen.Denne man som överlämnade en tårta som present från byborna kunde lika gärna komma från Kållandsö..ler...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*