Bloggmeny

Törebodafestivalen

onsdag, 18 juli 2012 14:37, Politik

Kommentarsfunktionen har varit sabbad jag har ej sett de kommentarer som kom in angående min reaktion tiggare i Stockholm.Nu finns de utlagda.Inte alls att jag är rädd att ta upp frågan.Det är ynkedom att det förs en politik där vi inte kan ta hand om våra innevånare.Det organiserade tiggeriet från Rumänien eller annan plats har gjort att det borde förbjudas.Bettleri förbjuden stod det förr skyltar och jag tycker det skall förbjudas igen.Avseende flyktningpolitiken skall den ske nivåer som samhället avsätter medel till.Meningen är att människor skall bli intergrerade och ett jobb.Problemet är att vi dagligen ser exempel att det inte fungerarDet är också en skam att det förs en politik att ett missnöjesparti som Sverigedemokraterna kan fotfäste.

Jag har varit och spelat Törebodafestivalen med The Politicians.Jag vet också att uppdateringen av denna sidan har varit kass.Ambitionen att redovisa allt som händer har gjort att jag inte hinner med i kronologisk ordning.Nu får det bli som det blir...

 

Vi spelade före Kim Larsen.Kim Larsen är Danmarks störste artist genom tiderna.Det var många danskar i Töreboda.Kims bästa låtar kom med Gasoline.Det är dock många år sedan nu.Många danska hits är väl mest gjorda för just danskar.Jag kunde konstatera att Kim verkligen är dansk och verkade inte vara intresserad av omvärlden.This is my life och Lille du står sig bra ännu.

Kim Larsen är 66 år och har väl säkert uppträtt i snart 50 år...Man kan kanske förstå att man blir less. Ingen rolig bekantskap kan jag säga.De körde fram bussen till backstage gick direkt ur denna upp scen och samma när det var slut. Jag och arrangören gick fram för att tacka men möttes mest av svordomar.Två kort sa Kim Jag tog ett och Otto ett..Kim slår med armen kortet blir suddigt...Om man nu vill ha en image av en man som är för friheten att  röka och dricka öl var man vill och dansk gemyt  får man väl vara sådan privat också.Inte en surgubbe.Men som sagt det är väl jobbigt..Eller är det   som han sa : jag har jo fået litt av min fars galenskap...Det är det han sjunger om i Lille du...Jag kom till världen femte sal,min far var tosset min mor var normal,när de körde ham väck..sade mor till mej,,,vad gör vi nu lille du...

 


Men här det vi....


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*