Bloggmeny

Töreboda festivalen i dagarna tre

lördag, 04 juli 2009 18:28, Politik

Nu blir det "reportage" och framförallt bilder från Töreboda.Jag deltar alla tre kvällarna och spelar själv på lördagen.Hela kommunen ställer sig bakom denna festival.Näringslivet satsar 1000 kr per anställd.Intäktsbudget redan innan det hela startar är över 1.3 miljoner.Besökarantalet ligger på ca 35.000. Ett tredagars biljett kostar 600 kr. Två scener och man har inhängnat hela torget med vissa gator runt. Underbar bild - Lilla scenen har man byggt i slutet av en gata. Pensionärerna sitter på balkongen och diggar rock i tre dagar.Ljudnivån inne i huset skulle få miljö o hälsa i Lidköping att avlida...tre ggr...ler. Här står en storbildskärm. Ulf Lundell var det stora namnet på fredagskvällen. Ulf har en trogen publik. Lundell brukar köra i 2.5-3 timmar.Denna kväll nedkortat.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*