Bloggmeny

Tommy Larsson i Kommunfullmäktige.

tisdag, 25 september 2007 01:10, Politik

På kvällen hade vi Kommunfullmäktige. Kommunen skulle besluta om inköp av Bacho fastigheten på Änghagen. Alla var för men inte Kristdemokraterna. Det verkar tiltat ur fullständigt där. Samarbetet i alliansen verkar vara i halvkris för Tommy Larsson hade inte fått någon information alls från Moderaterna. Bara för att det inte funkar i alliansen så skyller man på mej och vi som styr.Hela ärendet är hanterat i samarbete med alliansens företrädare.Om inte KD är med där så är det inte mitt fel... Ja ja..Det är tur att de är långt borta från inflytande. Väljarna är kloka... Tommy kommenterade min blog med att den var kränkande. Tjaa.. Jag drar mina slutsatser bara som blev än mer tydliga ikväll eftersom man inte hade ett enda sakargument att komma med. Jag har däremot reviderat till att orsaken enbart är avundsjuka. Vi skall inte få lyckas...ler.. Kristdemokraterna har varit det parti som mest kritiserat för att vi inte har tillräckligt med mark. Nu när vi skulle köpa in mark så gick man emot. Obegriplig politik. Så dagens citron går til Tommy Larsson som får gå grundkurs i hur politiken fungerar.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*