Bloggmeny

Tiggaren igen

tisdag, 29 maj 2007 22:11, Politik

Som ni ser stack jag ut hakan och skrev att vi inte skall ha några tiggare i Lidköping. Tidningen Expressen ringde dagen efter och ville jämföra min åsikt med en för mej okänd person på yttersta högerkanten.Jag svarade att för mej är frågan om tillåtelse för bettleri ingen höger eller vänster fråga.Fel är fel och rätt är rätt,så är det bara.Att vänsterpolitik skulle innebära ett bejakande av tiggeri är ju löjligt.Expressen publicerade inget.Nu visade dej sig att den man som låg på knä och tiggde var på resa i Sverige.Det var fyra män som hade egen bil,vid kontroll hade de pengar som behövdes för turistuppehälle.Det hela såg väldigt konstigt ut därför skrev jag att personen låg på knä och ler för att det var ironiskt att han låg utanför mej.I Sverige behöver ingen tigga. När de blev ifrågasatta och kontrollerades körde de vidare på internationell tiggarturné.Skall vi ha det så? Eftersom det inte var förbjudet så kunde man inte göra något mer än kolla enligt Shengenregler. Nu skall snart min hemsida förnyas med ytterligare intressanta sidor.Bl,a kommer fler snygga bilder att visas som även kan förstoras. Som denna.Tog detta kanonfoto i namibia.Gör sig givetvis mycket bättre i större storlek.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Omkring tiggarn från Luossa satt allt folket i en ring,
och vid lägerelden hörde de hans sång.
Och om bettlare och vägmän och om underbara ting
och om sin längtan sjöng han hela natten lång.

Det är något bortom bergen, bortom blommorna och sången,
det är något bakom stjärnan, bakom heta hjärtat mitt.
Hören - något går och viskar, går och lockar mig och beder:
"Kom till oss ty denna jorden, den är icke riket ditt."

Med Vänlig Hälsning;)
Gunnar Karlqvist

Gunnar Karlqvist - 30 maj 2007 00:00

Det kanske var moderaten JoachimGrundin som tipsade expressen, han har iallafall kommenterat dig ganska nedlåtande på sin blogg och även hänvisat till din blogg.;)

Ove N - 30 maj 2007 00:00