Bloggmeny

The Politicians 2011.

söndag, 09 januari 2011 21:49, Politik

Så ser sättningen ut i The Politicians numera. Tvillingarna Andreas och Fredrik Nycander med Kenneth,Mario och mej. Läste en kommentar att vi skulle göra en Villalåt. Vi avstår. Kan informera att jag hade idén för 3,5 år sedan när vi var på G med vår inspelning Kom Hit. Alla kontakter var klara. Den låt som jag o Anders Oscarsson började skriva på var en hyllning till Villas klack. Man måste hänga upp en låt på något unikt och vad jag visste då hade ingen skrivit en bra laglåt med det temat.Bra refräng,bra ös och bra beat var viktigt. Vad hände,,Jo i samma veva skämde klacken ut sig med diverse ramsor och rop av sämre sort som uppmärksammades i media.Det blev inte läge att göra en hyllningslåt till en klack som inte kunde uppföra sig så projektet blev nedlagt.Synd för det var meningen att de skulle spelas in och samplas in i låten med bra beat i trummor och bas.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*