Bloggmeny

Tankar i Sommarkväll.

söndag, 15 augusti 2010 20:13, Politik

Över 4500 personer var i Stadsträdgården och lyssnade på Eric Saade.En lyckad kväll under vår kulturfestival. Jag stod där och reflekterande när jag såg folkhavet att gensvaret för vår politik är stor.Satsningen på Dina scenen och kulturfestivalen är ingen skattesänkarpolitik.Det är politik för livskvalité och glädje.Vår politik under de senaste åren har varit fantastisk framgångsrik och oavsett valresultat så måste man vara nöjd. 1.En ny och fin De la gardieskola.Svaret från föräldrar och elever är enormt bra med 730 nya elever som tas in nu. 150 fler nya elever än de som gick ut innebär nyanställning av lärare. 2.Sparbankens Arena som anses vara Sveriges finaste och bästa arena för bandy och evenemang. Davis Cup i tennis visar vägen nu. 3.Svenska Mästare i äldreomsorg - Ett prestigepris i dessa tider när Alliansen skall sälja ut äldeomsorgen. 4.Ett mycket attraktivt Campus Lidköping för vuxenstuderande. 5.Sveriges lägsta taxor för kommunal teknik.Motsvarar 1.50 i skattekrona i lägre kostnad. 6.Bygget av produktionsanläggning för flytande biogas. Innebär en revolution när lastbilar kan börja köra på gas vilket minimerar de farliga växthusgaserna. 7.En lovordad förskola och barnomorg med hög kvalité. 8.Nytt resecentrum och nya tåg på Kinnekullebanan. 9.Sockerbruket som kultur o ungdomsenter. 10. Satsning på Läckö-Spiken och besöksnäringen. Jag kan hålla på...Allt detta kom över mej när jag stod i folkhavet och såg alla glada och lyckliga människor. Det var hysterivarning på Eric.Nu var det brist på bra låtar som lugnade ner tonåringarna,det räcker liksom inte med en hit i Manboy.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Även om du ibland kan vara en klumpeduns i viss media så tycker jag att du sköter Lidköpings kommun på ett makalöst bra sätt :) Bevare mig väl för alternativet :( Om du får lämna över allt till en högerfalang som ej kan göra det bästa bättre, utan bara till det sämre så emigrerar jag banne mig 8o| Att göra det som redan är bäst till något annat kan bara bli sämre :'(

Maria Pettersson - 17 augusti 2010 00:00

Håller med Dig. Det har skett väldigt mycket positivt i Lidköping
Lidköping är ju en väldigt bra stad att leva i på många sätt. Vet av egen erfarenhet hur det är att bo på annat håll. Vi bodde ju i Enköping i åtta år. Permanent hemlängtan.

Kent Almertz - 16 augusti 2010 00:00