Bloggmeny

Tack för intresset. Oppositionens start.

måndag, 07 februari 2011 23:25, Politik

Under mina fem år som bloggare har söndagar alltid varit sämsta besökardagen och måndagar de bästa. Tolkar det som att ni läser min blog från jobbet. Igår söndag var det över 500 datorer som besökte min hemsida. 500 gånger 30 dagar är 15.000 besök. Inte dåligt av en okänd bonnläpp som nån skrev. Igår var det en vecka sedan jag startade min GI mat. Resultatet är över förväntan. Känner mig inte hungrig som jag gjort vid tidigare bantningsförsök. Det stämmer med den s,k jojo bantningen att man går ner för att sedan gå upp mer.GI är inte bantning. Igår hade jag gått ned 2 kg. Räknar med 2 kg till i denna veckan. Sedan blir det lugnare tempo med ca 0.5 - 1 kg i veckan. Räknar med att börja äta fullkornsbröd igen i nästa vecka. Nu de första två veckorna blir det inget bröd alls. Igår utsatte jag mej själv för karaktärstest. Gjorde våfflor med grädde och sylt till barnbarnen och de var tufft att inte ta en själv. Det sista tog jag dock ett halvt hjärta med grädde. Hahahahah....Denna synd cyklade jag bort sedan. Givetvis är kombinationen sundare mat och träning receptet.Väldigt enkelt och "alla" vet säkert om det. Ändå gör man det inte. Den nya oppositionen gjorde sig tillkänna på Kommunstyrelsen i onsdags. Jag har väntat på riktig seriös opposition nu i 16 år. Tyvärr var starten inte bra. Man skrev en s,k protokollsanteckning i en fråga om försäljning av socialkontorets lokaler. Kritiken gick ut på att det var för dyrt att bli av med lokalerna. Hela skrivningen byggde på sakfel då man trodde att kommunen var hyresgäst. Kommunen ägde och var totalt dominerande ägare bland åtta pensionärer. Lokalerna var stora och det var helt fel att bara lämna de övriga i sticket innan kommunen gjort rätt för sig. Det är ungefär som att man har ett företag ihop och driver det i bästa samförstånd i trettio år. Med någon etik och moral i botten så lämnar man inte de andra efter att man tagit ut vinsterna och lämnar kvar förlusterna. Ingen av alla allianspolitiker brydde sig om att kolla fakta. Svagt. Detta är en katt... Detta är Richard Bona-Han spelar i Vara Konserthus nu på lördag den 12 Februari. Det var nästan som så att ni kunde fått se en bild på mig och Bona. Fast ibland när jag träffar kända vill jag inte störa utan behandlar dem som vilken som helst. När jag var på väg till Odessa förra året så flög jag från Stockholm.Det gick liksom inte att ta miste på att de fem svarta killarna som skulle med samma plan var musiker. Jag började först prata med trummisen och senare under resan väl framme i Odessa så har de en rätt krånglig och byråkratisk procedur för att bli insläppt i landet. Richard Bona var rätt lost bland alla papper på ryska så jag hjälpte honom fylla i. Nu är han i Vara-Kul.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*