Bloggmeny

Svenskt rättsväsende.

torsdag, 07 augusti 2008 11:32, Politik

Jag förstår mig inte på svensk rätt. Nu ältas rättegången i Arboga i medierna. Samma visa som under rättegången i Palmemordet där Lisbeths Palmes vittnesmål underkändes. Om jag skulle bli attackerad av en person och man ser ansiktet så vet man väl vad man råkat ut för. Nu är det ett ifrågasättande om man läst och sett bilder i media som kan påverka. Har jag en bild av en person som attackerat mig men medierna visar bild på en annan person så säger jag väl det. Stämmer bilden så säger jag det också. Det är otroligt att ifrågasätta en person som sett gärningsmannen och som vittnar under ed. Tillbaka till Lidköping: Jag tog mig en sväng till motorstadion igår. Måste vara en av Sveriges vackraste.Det har blivit jättebra och kommer att bli ännu bättre. Gokartbanan är verkligen så att man knappt tror det är sant.Sedan har vi helt klart tagit bort skog. Den skog som vi skall återplantera i Lidköpings närhet för att upprätthålla balansen i närmiljön. Vi har politiska beslut att vi skall göra så. Trots detta ser jag inget förslag från tjänstemännen hur detta skall gå till. Som jag ser det måste vi köpa in mark för att plantera på. På tal om rättsväsende så är nu Rådhuset ommålat i sin helhet.Längst upp tronar rättvisans gudinna över Lidköping.Denna gång med en kråka på huvudet..ler.. De glesa tallarna klarade sig från stormen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Möjligtvis kanske kråkan kan känna av det!

För övrigt är det inte mycket bevänt med detta i vårt land. Var är solidariteten, civilkuraget, medmänskligheten? eller har den inte funnits?

Det kanske är för mycket begärt!
Det är tyst och kallt i Svedala för de som befinner sig i utanförskap med sjukdom m.m.

Missnöjespartierna kommer att växa så också främlingsfientligheten. Sverigedemokraterna kommer få fler medlemmar.


Yvonne H. - 11 augusti 2008 00:00

Hej Kjell!
Palmemordet och Arboga?! I det senare fallet är det nog 100% säkert att den skyldige sitter inför domstolen. Trots det söker domstolen en 'fullkomlig bevisning'.
När det gäller Palmemordet fällde tingsrätten den salige Pettersson på mycket lösa grunder. Förutom Lisbeth, finns det inget annat trovärdigt vittne som såg Pettersson på Sveavägen.
Pettersson hade till och med ett vittne som gav honom alibi för tidpunkten när mordet skedde.
Så dom två fallen är synnerligen varandras motsats.
MVH
Gunnar Karlqvist

Gunnar Karlqvist - 09 augusti 2008 00:00

Di kanske vill hat för sig själva di där motorfreaksen. Tycker att di har förtur på nöcket vis. Men så möcke som dä kösta så måste la alla få va mä...eller? Kan en hyra en kart där...elle måste en ha mä egen? Får en köra Formel 3 på den här banana också?

Egon i Strö - 09 augusti 2008 00:00

Håller med dig Ronny, den obefintliga skyltningen är verkligen dålig reklam för en så bra sak. :-o

Oven - 08 augusti 2008 00:00

Trodde först att det var lutande tornet i Pisa på översta bilden...
Ja gocartbana ja. Mä dä priset ska det väl också likna nåt! Slog vesst stora höl i kommunkassa!

Egon i Strö - 08 augusti 2008 00:00

Hej

Tyvärr, men det fanns faktiskt några tallar som inte pallade för den kraftiga vinden, bl.a. låg två ståtliga furor rakt över vägen till den fantastiska gocartbanan dagen efter att stormen härjat.
För övrigt kan man bara önska att skyltningen med det snaraste fixas så att alla hittar denna motorsportens oas.

Ronny Carlsson - 07 augusti 2008 00:00