Bloggmeny

Svensk arbetslöshet i EU botten.

fredag, 02 oktober 2009 09:59, Politik

Sverige tillhör de sämsta i klassen inom EU när det gäller utvecklingen på arbetsmarknaden i år.Arbetslösheten ökar snabbare än i de flesta EU länderna.Vi är sämre än länder som Polen, samt Estland.Lettland som tillhör de hårt drabbade baltiska staterna I Norge så blomstrar dock arbetsmarknaden och man söker 35.000 svenskar. Ja det är inte jag som skriver detta utan jag citerar nyheten i Dagens Nyheter DN. Så ingen kan anklaga mej för Sossepropaganda. Det är verklighet och givetvis är min uppfattning att det är ett bevis över dålig politik från alliansen. När Civilingenjörerna.Unionen och IF Metall ville träffa Maud Olofsson fick de besked att hon inte hade tid.När branschen vill träffa regeringen och samarbeta om hur man kan förbättra och "rädda" svensk exportindustri så är svaret att ansvarig minister inte är intresserad.Samtidigt kan man läsa i DN hur viktigt det är med svensk export.Ärligt talat så går inte detta. Det måste bli en förändring..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*