Bloggmeny

Svåra frågor

onsdag, 25 april 2012 07:52, Politik

Just nu sitter jag med en problembild framför mig som jag aldrig haft i mitt ämbete tidigare.Värmeverket har sina problem med en verklighet som jag blev inkastad i.Primärverksamheten att leverera värme måste tryggas långsiktigt och något annat syfte finns ej.Är inne i att anställa en ny VD och det har varit stort intresse med nästan femtio personer som sökt.Flygbolaget måste också tryggas.Kan vi ned kostnaderna genom samverkan är framtiden säkrad. Jag har väldigt svårt med dem som inte ser vilken framtid flyg kommer att ha.De som vill lägga ner Hovby resonerar samma sätt som de som inte såg jänrvägens möjlighet utan sa nej till en dragning närmare Lidköping och däriegenom möjligjorde Skövdes framtid och växt.

Flyget kommer att bli det viktigaste vi har i framtiden.Motorn kommer inte  att oljebaserd produkt.Men det fattar inte vissa.Där gör man förövrigt inte heller avseende personbilen. E 20 diskuteras som om man kommer att köra där bensin. Sedan dök problemet med Elledningar Änghagen upp-Gotska som bygger det nya köpcentrat hade tecknat avtal med Vattenfall om att bygga några hus för kundvagnar plus flaggstänger.Detta enligt elsäkerhetslagen.Trots detta stoppar elsäkerhetsmyndigheten tillförsleln av el via dessa ledningar.Så dessa stängdes av  i måndags. Nu har husen demonterats.Förhoppningsvis kan strömmen kopplas igen eftersom kommunens resevnät är lite skakigt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*