Bloggmeny

Sv Kommuners o landstings kongress i Västerås.

tisdag, 13 november 2007 11:22, Politik

Är i Västerås idag och imorron och det kommer rapporter löpande från kongresshallen i Aros.Mötet började som vanligt med ett litet kongresspel.Fick en snygg bild. Detta är Jennie Widegren i Bounce streetdance Company Efter valet tog alliansen över den svenska kommunorganistionen med Moderaterna som tongivande. Den stora skillnaden mellan höger o vänster i Sverige går emellan privat eller offentligt utförande.Ibland där Moderaterna sålt ut kommunen så är det även vem som äger som är frågan. Kundval heter det på Moderatspråk och det är infört i många borgeligt styrda kommuner. En moderat som lyfts fram här på kongressen genom stora affischer är Varas kommunalråd Jan-erik Wallin. Den som beslutar skall också betala är Wallins budskap. Tänkte direkt på vår kära Sparbank i Lidköping. Det innebär väl att vi skall säga nej till sponsring... Sen var det tydligen Kulturhuset som han åsyftar..vad jag vet är det regionen som står bakom Vara kommun.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*