Bloggmeny

Strandpromenaden

måndag, 06 september 2010 11:00, Politik

Strandpromenaden invigdes i fredags. Mycket trevligt och än bättre skall det bli. Jag brukar säga att om jag har en dålig dag så åker jag ned till Värmeverket.Där får man alltid beröm från de som kan bli av med sitt avfall på ett enkelt och billigt sätt. Nu kan jag dessutom cykla bort till strandpromenaden..Det tog mig en extra timma igår för att alla ville prata och berömma vad vi gjort. Imorse när jag kom till kontoret hade någon skrivit vid min dörr....Har gått på frukost, kommer för att ta lunch för att återkomma vid kaffet.. Nu är sanningen precis tvärtom.. En känd och omtalad näringslivsdirektör på nationell nivå lärde mig en gång att skall du bli en framgångsrik ledare måste du arbeta mer än alla andra. Den som arbetar mest vinner var budskapet. Redan på mitt första arbete som 21 åring noterade jag att man tog sig en tupplur på rasten. Även fika var populärt...Jag deltog sällan,jag arbetade istället. Sedemera på nya arbetplatser har jag nog upplevts som tråkig för att jag aldrig tar rast. Jag jobbar. De senaste 16 åren som kommunalråd är det mesta arbetsluncher, jag fikar inte. När kommunstyrelsen har sammanträde så äter jag en macka med gänget 4 ggr /månad. Mer fika blir det inte. Tråkig?...Visst men skall man ligga på topp måste man arbeta mer än alla andra. Det har dessutom gett resultat som alla märkt. Men skriva och ha politiska åsikter utan kunskap går bra. Medborgarna är domare och förtroendet prövas om två veckor. Vill man vila lite så kan man sätta sig och titta över Kinneviken på strandpromenaden. Villabadet har blivit mer tillgängligt...och större. Vänder man kameran emot Skogshyddan så är allt nu sammanhängande.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

:)vill bara säga grattis Kjell Hedvall du är bäst,,,,
alla tråkiga kommentarer är ej rättvisa,du har kommer att göra många glada dom närmaste 4 åren ,,fotsätt sååå

erik - 23 september 2010 00:00

Jobba hårt måste man. Men fika är en del i det sociala spelet. Mycket intressant information från och mellan medarbetare avhandlas vid ett fikabord. På min arbetsplats ger detta mkt bra resultat också.
Så detta har du missat!

Anna - 06 september 2010 00:00