Bloggmeny

Största satsningen på Läckö i modern tid.

torsdag, 28 juni 2007 23:02, Politik

Jag har arbetat sedan i höstas med en idé att utveckla Läckö.Läckö behöver ett rejält mottagningsrum med moderna faciliteter och bättre möjlighet med reception och försäljning.Eftersom det är begränsat med elektricitet på slottet sätter det vissa hinder. Även personalens lokaler är inte helt ändamålsenliga. Sedan kom landshövdingen med en idé om att kombinera detta med ett Naturum.Naturvårdsverket har kommit fram till att Västra Sverige ej har så många Naturum. Med denna idé skred Landshövdingen till verket och ville kombinera allt med att kalla skapelsen för Victoriahuset.Så letades finansiärer för att som symbol ge detta som 30 års present till Kronprinssessan.Vips så nappade flera och vad jag nu kan se kommer det att investeras många miljoner på Läckö. Mitt emot Läckö vid Kungsviken skall skapelsen uppföras, Fastighetsverket fyller på med att förverkliga sina restaurangplaner med konferensmöjligheter.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*APROPÅ FÅGLAR........

OM DU imorgon hör något som surrar
då är det bara "lilla jag" som hurrar!!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

En "röd" tant - 01 juli 2007 00:00