Bloggmeny

Storsläggan

tisdag, 27 januari 2009 01:06, Politik

Idag tog Svenskt Näringsliv i ordentligt när man gick ut och anklagade regeringen för att medvetet fuska med statistik för att skönmåla situationen i Sverige. Maud Olofsson fick så det dög. När regeringens egna tar i på detta sättet är det inte bra ställt. Det tyder på förtroendekris av stora mått.Näringslivet har ju sponsrat denna allians regering för att allt skall bli bättre för dem. Dessutom har de rätt,vilket naturligtvis är allvarligt. Verkligheten talar alltid säger jag. Det gör den nu. Dessutom har de stora prövningarna inte börjat. Jag har inte kommit igång som jag vill efter helgerna med blogen.Mest beroende på att jag vill ha fräscha foton.Hela mitt fotoarkiv gick upp i atomer som sagt..Har inte haft tid att ge mig ut. Jag har ett konstintresse.Just nu lägger vi ned arbete på att utveckla Rörstrand.Jag återkommer om detta under veckan.Däremot är det trist at man inte får publicera svensk konst på nätet. Jag tror att konstnärerna förlorar mest själv eftersom marknadsföring är A och O i dagens samhälle. Ansiktet ovan är dock inte taget i Sverige.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*