Bloggmeny

Stormningen vann V75 finalen.

söndag, 28 december 2008 19:11, My horses

Härligt och se att Stormningen äntligen får visa hur bra han är -eller alltid har varit. Han vann finalen i klass tre med 200.000 i första pris. Totalt hos Kari Lähdekorpi har det blivit 380.000 kr på några månader.. Fortsättning lär följa om allt går som det skall.Tyvärr var jag inte på plats på Solvalla denna gång.Kari sa på morronen att han inte kunde vinna eftersom han troligtivs hade infektion i kroppen.Stormningen fick inget fäste på Solvallas vinterbana -ändå vann hann. Med fäste och utan infektion så kommer han klara sig bra även framöver även om han fått snabba pengar på sig.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej! Hittade din sida av en slump och upptäckte att du är uppfödare/ägare till en hög syskon till min nyinköpta häst, Birger Jarl. Han har inte fått några ärliga chanser vad jag kan förstå och är helt otränad och okörd det senaste halvåret. Vi har köpt honom nu i dagarna och ser framemot att börja träna igång honom. Han är väldigt liten, vilken storlek är det på hans syskon? Mvh Linda-li, fd ryttare och rätt så ny inom travet.

Linda-li Isaksson - 26 mars 2009 00:00