Bloggmeny

Stormningen vann på V 75.

söndag, 14 december 2008 08:36, My horses

Den som läser mina tidigare inlägg har ju inte kunnat undgå och se att jag alltid trott på min häst Stormningen. Nu efter försäljning kommer framgångarna. 180.000 kr insprunget på fem starter. Han har dessutom utvecklats ytterligare hos Kari. Här får ni en härlig bild strax innan mål. Full speed. Framtiden skall bli intressant att följa. Kari har plockat av honom de knäkappor som Jacob hade. På tal om knäkappor och att man behöver ha kunskap för att nå framgång. Jag sålde ju även Speed Kills.Han köptes av en nybörjare. Vi har aldrig haft knäkappor på Speed. När han står på gången är han visserligen tåvid som man säger på hästspråk men när han springer fixar han detta själv och behöver inga knäskydd. Den nybörjade amatören ansåg att en häst som är tåvid måste ha knäskydd. Speed kunde inte springa med skydden utan slog på sej. Ta av skydden sa jag. Du skall se hur skydden ser ut sa amatören. Du är inte klok som säger att de skall bort. Nu var det bara så att det var skydden som var problemet. Inte hästen.ler... Vilken mänsklig löpare skulle vinna i OS om han hade stora knäkappor hängande. Speed såldes vidare för han var urdålig. Hoppas han kommer tillbaka i ny regi.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*