Bloggmeny

Stormningen

tisdag, 02 december 2008 15:13, My horses

Jag sålde ju både Stormningen och Rysningen till Kari Lähdekorpi. Vissa förhoppningar fanns. Det är lite skillnad på en av Sveriges bästa tränare och Jacob givetvis. Stormningen vann på V 65 igår och har på fem starter hos Kari tjänat nästan 80.000 kr. Nu blir det V 75 för Stormningen och Kari säger att han minst är en silverdivisonshäst om han får vara frisk. Rysningen vill han sälja vidare. Rysningen har lika stor kapacitet men har huvudet emot sig. Han blir stressad av situationer han inte är van vid.Där handlar det om att bygga förtroendet och träna honom att det inte är farligt. Hoppas på lite framgång framöver som uppfödare. Att se Stormningen vinna igår på Färjestad var riktig trevligt.Hade nästan glömt av hur det kändes.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*