Bloggmeny

Storm

måndag, 15 januari 2007 09:13, Politik

Det är det stora samtalsämnet för dagen.En försenad höststorm.Naturens krafter är hänförande,en del vågar sig ut men klokast är att stanna hemma. Det är lätt att finna exempel från stormen.Här magasinen vid Värmeverket. Efter stormen i Lidköping Söndagen den 14 januari 2007. Inom politiken är det ingen storm - det är lugnt. Vi jobbar på som vanligt -Jag besökte klass 8 C på Rudenschöldskolan idag. Ett piggt gäng - fast stora skillnader i jämförelse hur det var när jag själv gick på Ruden.Det var inte många som skulle vart kvar i det klassrummet..ler....de flesta hade vart utslängda.På 60 talet fick man stryk av lärarna,både fysisk och psykist.Det hade inte vart många lärare kvar heller i dagens skola med det beteendet.Konstigt nog anmäldes sällan lärare.Många föräldrar tyckte det var ok dessutom.Givetvis hade vi många bra lärare också.Lärare som betytt mycket för ens utveckling och bildning. Idag har vi överlag goda kunskaper bland eleverna.Skolorna är bra i Lidköping med många duktiga o kompetenta lärare.Internationellt sett har vi en bra skola i Sverige.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Haha, vad ful jag är på den bilden. :)

Intressant, det där om skolan i förr. Det får en att nästan uppskatt vissa lärare ;)

Lina - 19 januari 2007 00:00