Bloggmeny

Stockholm

söndag, 04 mars 2007 12:24, Politik

Drog iväg till Stockholm.Huvudstaden som både är sig lik och inte lik.Om två veckor har Socialdemokraterna extrakongress där vi skall välja Mona Sahlin som partiordförande.Jag blev vald till ombud med flest röster från Skaraborg vilket var trevligt o tacksamt. Fångade några brädåkare som valt Glasobelisken vid Sergels torg som lekplats när det inte finns nåt vatten i den.Kom att tänka på Kenta o Stoffe när jag såg dem och hur utsatta ungdomar i storstan kan ha det. Filmtrilogin som Stefan Jarl startade i sjuttiotalets början.Både Kenta o Stoffe är döda. Så är också Olof Palme, nyss 21 år sedan.Tiden går. Efter Palmes död förändrades Sverige totalt.Att en människa kan dominera en hel nations värderingar var unikt.Sverige blev borgerligare. Vad August Palm hade tyckt om dagens Sverige får vi aldrig veta.Han hade säkert varit nöjd med mycket,men missnöjd med annat.Helt klart är att Socialdemokrtatin måste förnya sig i sin praktiska politik och ledarskap framförallt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell, jag är bara lite nyfiken på vad du har för personlig uppfattning om Mona Sahlin som ny partiledare, vi är många i Sverige som tycker detta är en katastrof till partiledare! Mycket pinsamt för oss svenskar, även icke socialdemokrater. Socialdemokraterna bör ha en ledare som inte har alltför många " lik i garderoben" , det borde väl finnas någon?? men som vanligt säger vi ja och amen utan vidare!

Anette - 06 mars 2007 00:00