Bloggmeny

Stilla veckan.

måndag, 02 april 2007 22:17, Politik

Jo det lugnar ner sig en sådan här vecka,mitt liv styrs av andra,och när andra vill vara lediga så minskar efterfrågan på möten.Telefonen har dock gått varm idag. Mycket prat kring pensionärernas lokaler och bouleverksamhet.Vår åsikt är att det är vuxna människor som borde kunna lösa sina fritidsintressen som alla andra vuxna gör.Samhällets stöd till vuxna är begränsat. Inför det kommande budget arbetet klarar vi inte nuvarande verksamhet.Därför kan vi inte börja dela ut pengar till sådant som tidigare inte skattesubventionerats.På bild fronten har det vart lugnt.Camilla som bor i Los Angeles var uppe en sväng idag,,vi jobbade ihop på Armco som det hette och har hållt kontakten.trevlig tös..ler. Själv åker jag till Chicago i nästa vecka.I lördags firade EMA laget det pris vi vann på Harry.s...trevligt också naturligtvis. Bild från förfesten hemma hos mej,,ler.. Det har vart många bilder på tösera..men nu kommer det inga fler.Petra o caroline drar till johannesburg,emma till stockholm och my till göteborg. Johannesburg ligger nära Namibia..här kommer ännu en fågel därifrån.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*