Bloggmeny

Stentorg,karnevalen och Läckö.

tisdag, 05 juni 2007 23:03, Politik

Jag har bara fått positiva kommentarer ang min åsikt om att vi inte skall ha något mer stentorg i Lidköping. Överhuvudtaget börjar även jag bli trött på alla planer och idéer som framförs varje vecka.Det är tid att genomföra.Det är också för många tyckare i planeringpolitiken.Idag 2 veckor efter att Kommunstyrelsen tagit 2008 års budget så kommer Kultur o Fritid in med en skrivelse där man vill ha nästan 10 miljoner på direkten för att slutföra motorstadion.Från min horisont verkar det vara hjärnsläpp.Eftersom jag vet att motorsporterna drar stora skaror av åskådare så måste man väl betala hyra eller avgift till kommunen. Det verkar som om hela investeringen på över 20 miljoner inte skulle ge några intäkter utan allt skulle vara gratis. Sen var det karneval.Våra kära elever hade jobbat bra med teman och hade säkert haft jättekul.Tyvärr var det för mycket fylleri senare under kväll och natt. Denne "fånge" såg inte ut att ha något emot att "polisen" hade gripit honom..ler. Med en hel hop adrenalinstinna så passade det säkert bra med denna buss.Dessutom sponsrad av Lidköpingsnytt ..ler igen. Kanske något för dessa Cats. Sen var jag på Läckö idag.På lördag är det invigning av sommarsäsongen.Underbart att åka till Läckö.naturen i full blom,solen skiner o det är sommar.Gött.....


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

kjell nu får du sluta att komentera egna inlägg med ler.... det blir bara fel. Tänk så här, hade Sean connery skrivit, ler om han haft en blogg? Nä, det kan jag aldrig tänka mig. ja, då så, sluta med det då.

F.ö Du som är travintresserad och stor miljö och naturvän. Är det inte dags för lidköpings kommun att börja använda svanmärkt el.
ler..

sten f - 21 december 2008 00:00