Bloggmeny

Sparbanken Lidköping Arena och Skjorta 90 år.

torsdag, 23 augusti 2007 22:06, Politik

Idag har vi haft möte med Referensgruppen som jag är ordförande i. Arkitekten har använt tiden till att rita och planera mer detaljer sedan sist. Allt för att kunna kostnadsberäkna. I September den 21 vet vi vad det kostar. Helt klart kommer det att bli dyrt. Så dyrt att jag inte tror att det blir mer än Arenan och kanske en akut upprustning av tennisens behov. Allt annat får vänta. Det är ju Arenan som Sparbanken skall delbetala. Utan dem hade det inte blivit någonting mer än en utomhusbana till. Alltnog så har man ritat en fin hall med funktionella lösningar. Den finaste som finns eftersom man nu börjar få erfarenhet av de misstag man gjort på andra ställen. Framsidan emot rondellen kommer att sticka ut, det är publikdelen..den andra sidan är de aktivas rum,med många bra lösningar. Alltifrån klubbrum, kanslier.omklädning,konferensrum,gym,bastu och publikplatser.. Loger naturligtvis för uthyrning finns med.En restaurang,ytor för offentliga arrangemang för grupper upp till 200 personer. 3500 sittplatser. Kan enkelt ställas om till ståplats. Då blir det 4500 som får plats.Vid scenbygge för konserter ställer man ut 1000 stolar på golvet. Hela de aktivas sida blir då Backstage för artister. Ett sådant arrangemang där publiken betalar 800 kr i entre skulle innebära 2.4 miljoner i entreintäkter. Då kan ni själva räkna ut vilka artister man kan ta hit. The Politicians exempelvis.ler... Ikväll var jag o grattade Lars "Skjorta" Lundgren. Aktningsvärda åldern 90 år. Vi hade trevligt som vanligt. "Skjorta" har jag intervjuat många ggr i Radion. Få levandes som har så mycket minnen från gamla Lidköping. Eftersom Skjorta var åkare så träffade han alla. Grattis igen !!! Här har vi Sofia..Hon skall till Nya Zeeland och kommer att gästblogga på min sida.Trevligt. Här faller ljuset in rätt..ler..kortet togs i torsdags,och jag ser smal ut..ler igen..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*