Bloggmeny

Söndagspromenad.Frågor o en fin söndag..

söndag, 10 september 2006 00:00, Politik

Fick synpunkter här idag från Rune som är kritisk mot gatu underhåll,busliv,brist på sjöutsikt m.m. Javisst har vi gator i Lidköping med "spår" i bl.a. Orsaken att vi inte asfalterar är att det under hösten kommer att grävas upp för byte av VA ledningar.Det skulle se ut om vi först asfalterade o sen grävde upp...Varför var det busliv i antikens Grekland och idag på vår jord? Det kanske är Sossarnas fel...ler.. Avseende sjöutsikt så är det heller inte Sossarnas fel att områden nära vattnet är privat/företagsägt.Det kommer dock att bli bra från Villa Giacomina in till stan i framtiden.Den Östra sidan är naturreservat.Valstugan var det inget större drag i denna natt. Övertygade dock en person att inte rösta på S. Hon var kommunist men funderade på S.Jag tror att V behöver rösten bättre,ler.. LO,s - SAP.s söndagspromenad var en riktig hit - Mycket folk i det fina söndagsvädret Här en bild på en kvinna som för första gången skall rösta på mej.TACK Sen kom Edvin Fransson traskande i spåret - Edvin är 97 år och gammal filare från "Meken".(bilden blev lite solig) Igår lördag hade jag bjudning på min gård.Vi spelade The Politicians musik och här visar mitt barn barn Hilda 9 månader. vad hon tycker om oss..hahaha,.. Jag har alltid fotograferat och gillar att se. Här kommer en kul bild - tack.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vilken trevlig blogg. Fick också ett informativt brev om denna blogg från Kenneth Lundell. Dina dagar är tydligen fyllda av glädje och trevliga möten.
Ing-Marie

Ing-Marie - 11 september 2006 00:00