Bloggmeny

Sommarunderhållning i Skara,,,Jämfört med Lidköping.

torsdag, 22 juli 2010 23:25, Politik

Allsången i Skara är flyttad till Olins park i centrala Skara.Är det på EPA,s gamla parkering frågade jag en Skarabo...Hur gammal är du var svaret...ler.. Bert Karlsson ligger bakom artistvalen som oftast är gott.För 130 kr i entré får man bra underhållning. I Lidköping tar vi inte entré. Vill inte påstå att det är dåligt i Lidköping men till Skaras nivå i folklig underhållning når vi ej.Lite märkligt att så få inte åker i 17 min för att se och höra de som underhöll i Skara igår. Jag skrev tidigare om Folkets Park i Lidköping i början av sextiotalet.Kunde också skrivit att Magnus Kvintett från Mariestad spelade.Kom ihåg dem särskilt för orgel och saxspelande.Därför var det som en kick i magen att Lars Waldefeldt stod på scenen.Med oförändrad stämma sjöng han den stora hiten Monica samt Varför. Med legendarisk text..Lars slutade som musiker för över 30 år sedan men var nu tillbaka. Han måste vi ha till Stadsträdgården. Låten slutar med orden: Den som älskat aldrig glömmer,den som glömt ej älskat har,den som älskat men som glömt visste ej vad kärlek var. Sten&Stanley uppträdde och Sten Nilsson var både allsångsledare och sångare..Med alla hits inklusive Margareta var han värd en ännu större publik. Kalle Moraeus sjöng Underbart. Tog mej vidare till Rosers för underhållning av Knappen samt senare Timotej. Till skillnad från Lidköpings nöjesställen tar man ingen entreavgift.En annan skillnad är att det är fullt ös och underhållning ute i den varma sommarkvällen i Skara.I Lidköping är det förbjudet efter 22.00 medans man rockar på för fullt i Skara till 0.00 Lidköping är enligt många som ger sina åsikter till mej en rätt sömnig sommarstad.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*