Bloggmeny

Som vanligt börjar man valrörelsen för tidigt.

onsdag, 18 november 2009 17:53, Politik

Alliansen som är i opposition i Lidköping sedan många år lär sig aldrig.Man börjar alltid valrörelser för tidigt.Nu blev det riktigt barnsligt genom att man trodde sig ta ett positivt inititiativ genom att föreslå byggnation av kök för 70 miljoner kronor. Vi håller på med en kostutredning i kommunen.Den behandlas i demokratisk ordning och efter att beslut är tagna kan vi starta upp vilka kök det är som skall byggas om och till vilken kostnad.Dessutom måste vi få reda på hur stor merkostnaden blir att driva det hela med personal.Det lär bli många miljoner.Totalt med investeringar handlar det om 10 - 15 miljoner per år. Dessa pengar har inte alliansen men man bluffar som vanligt och säger VI har pengarna..Det har blivit ett mantra...Istället skall de först ha in 20 miljoner som skattehöjningen ger men som de säger nej till. Därefter skall de spara 30 miljoner eftersom de har lagt en sådan budget.Totalt 50 miljoner och nu kostnaden för kök.Totalt 65 miljoner som är ofinansierat.Vem tycker detta är trovärdigt.Alliansens väljare är de välutbildade så de fattar att detta inte går ihop. Tidigare anklagades de gamla kommunisterna för att vara populister..I Lidköping har moderaterna tagit över den rollen ihop med de övriga i alliansen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jag är välutbildad och sannerligen ingen alliansanhängare.

Örjan - 19 november 2009 00:00