Bloggmeny

Solbränd..och en härlig dag.

måndag, 11 februari 2008 02:27, Politik

Söndagen startade som den bör med ett besök på Katedralen i Lima som ligger granne med presidentpalatset i San Isidor. De katolska mässorna är långa och man sjunger hela tiden. Sen var det bara att fortsätta med alla sevärdheter.När jag reser västerut går jag inte och lägger mig utan inväntar lokal tid vilket gör att tiden i kroppen brukar vara fem,sex på morronen vid sovdax.Jag somnade gott vid tolvtiden och vaknade vid åtta med fågelsång så starten blev god. Taxi är billigt här, man kommer långt för 20 kr. Dessutom förhandlingsbart eftersom man har en särskild turisttaxa som ligger 40-50% över lokalbefolkningens taxa.Nu skall jag visa bilder. "Belle" är alltid imponerad att jag har mina handlingar på kommunfullmäktiges sammanträden i en Villa kasse..Jag slängde dokumentportföljen för många år sedan och använder alltid en kasse.Självklart är Villa kassen med även i Lima...ler.. Lima är beläget uppe i "bergen" så utsikten ner mot Stilla Havet är underbar. Vi skall ju bygga ett badhus nere vid piren i Lidköping när hamnstaden byggs. Vi kanske skulle fylla på med en restaurang också..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

I feel so much hpapier now I understand all this. Thanks!

Theresa - 26 augusti 2011 15:47