Bloggmeny

Socialdemokraternas Partikongress har börjat.

fredag, 25 mars 2011 08:11, Politik

Sossarnas kongress har börjat i det split nya Stockholm Waterfront congress Centre.(Folkets Hus var uppbokat) Vi är de allra första i denna jättesal så lite barnsjukdomar kunde man vänta sig men att det skulle vara så illa planerat och byggt trodde jag inte. Som exempel finns det inte en enda elkontakt vid stolarna. Man häpnar över att man bygger en arbetsplats utan detta 2011. Dessutom är alla stolar i långa rader.Vilket innebär att när någon skall ut så måste alla resa på sig hela tiden. I Folkets Hus står stolarna parvis så man har alltid fritt. Mona Sahlin har hållit tal och tackat för sig. Nu är det dax för Juholt.Han håller dock sitt tal imorron.Kongressen har som vanligt rekordintresse. 3400 personer är närvarande.Alla medier sänder och många direkt.Hur kan detta vara möjligt för ett parti som är döendes enligt vissa. Håkan Juholt hälsar på Lisbeth Palme och Ingvar Carlsson


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Good point. I hadn't tohught about it quite that way. :)

Nevea - 23 april 2011 07:57