Bloggmeny

socialdemokraternas möte om hallen.

torsdag, 15 november 2007 22:45, Politik

Socialdemokraternas möte ikväll gav mig i uppdrag att sy ihop en lösning som är bra för issporterna i Lidköping. Om inte en evenemangshall kan ge mer intäkter än 500.000 kr så finns det ingen marknad och då behöver vi inte bygga så dyrt var budskapet.Satsningen får heller inte gå ut över vård o skola. Den får ej heller omöjliggöra all annan stöd till fritid och kultur. Kommunen kan också besöka och ta lärdom av hallarna i Edsbyn,Surte,Västerås o Sandviken. Det är ingen panik med ett hallbygge var åsikten. Vilka intäkter planeras på de andra orterna?? Vilka marknads o omvärldsanalyser kan göras? Kan man trots allt inte bygga i etapper efter behov. Behövs hela backstage sidan var andra frågor. Kan man få ner kostnaderna genom mer intäkter. Socialdemokraterna vill inte betala 17 till 22 miljoner på detta. Det innebär en skattehöjning och dessutom tar denna hall alla resurser till fritid o kultur inom överskådlig tid. Att katter inte tycker om vatten är allmänt bekant. Sotis däremot älskar vatten.Här leker han med vattnet..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

begrav hela staden , satsa ej på nått, ta pengarna själv o köp fika för...lr spara tills vi ligger i graven?

?que? - 18 november 2007 00:00

Bedrövligt.....men förmodligen rätt beslut, litar helt till de som är mest insatta i ärendet.

Men det går bedrövligt långsamt.!!! Nu har detta uretts i över ett år utan egentligen något resultat. Nu måste bandyhallen snabbas på....!

Det är egentligen inte rätt tider att bygga nu? Skitsnack, vad är rätt tid? Sånt vet man bara i efterhand, inte på förhand.

Spela inte hjältar. se till att samla Sparbank + övriga partier och kom till skott någon gång. Lidköping verkar vara en mycket snack och lite verkstad.....

Våra bandytalanger kommer fly stan om inte hallen står färdigt 2009 senast!!

Ceve - 17 november 2007 00:00

Det här var droppen. Mästare i långbänk är vad du och dina partikamrater är. När ska ni våga satsa på något som kan gynna oss i framtiden. Jag är oerhört besviken på ert (S) beslut. Ni har fått min röst för sista gången i kommunvalet, den saken är klar! Bygg en travbana runt torget för pengarna istället, så blir du väl nöjd tillslut iallafall...

Jörgen - 17 november 2007 00:00

Har ni inte redan vart i Edsbyn, Sandviken och Västerås, och kollat på hall. Och analyser och utredningar är ju det enda ni sysslar med verkar det som. Hur mycket pengar ska ni lägga ut då innan det faktiskt händer något.

Kul att till nästa så kan alla våra lovande bandy ungdomar vallt att spela för Vänersborg istället med hall och högskola. Så jävla besviken

Tobbe - 16 november 2007 00:00

Måste instämma med föregående talare !

Även om jag inte röstade på dig i det förra valet så är jag idag glad att det är du som är kommunalråd idag och ser förnuftigt på frågan om evenemangshall.

Håll stilen så har du min röst nästa gång !

Peter - 16 november 2007 00:00

TACK, TUSEN TACK!!!!!!!!!

LHR - 16 november 2007 00:00

Tack!
Förnuftigt ställningstagande.
Personligen skulle jag se att man byggde tak över befintlig bandybana och kompletterade med en ny hall med evenemangskaraktär av hockeyrinksstorlek.
(Röstar ej S men tycker ni tar rätt riktning i frågan)

JL - 16 november 2007 00:00