Bloggmeny

Socialdemokraterna -Landsbygdspartiet..

tisdag, 14 september 2010 22:00, Politik

Ser att Centern annonserar för en landsbygdskampanj. Förstår att de gör det när deras politik är så fullständigt misslyckad.Här i Lidköping är det vi som är landsbygdspartiet.Det är bara att se till väljarstödets utveckling.Att Centern är i kris förstår man när man hör nya företrädare för den s,k Stockholmscentern.De är inga Centerpartister,inte Maud Olofsson heller.De hör hemma i Moderaterna. Att politiken är fullständig misslyckad står att läsa i den objektiva tidningen Dagens Samhälle.Det alliansstyrda kommun o landstingsförbundet ger ut tidningen.Journalisten Kristina Mattsson har intervjuat Centerpartisiska kommunalråd och kritiken är hård.Det finns en stor besvikelse över Maud Olofsson inom Centern.Fortsätter nuvarande politik kommer 90 % av Sveriges befolkning att bo i Stockholm.Hela Sverige skall leva är hyckleri skriver K Mattsson.Om 20 år har många samhällen upphört att leva.Landsbygdens frågor saknas i regeringen.Intressant bekräftelse på det jag skrivit i flera år.Det är bara att ta bilen och åka runt i Skaraborg och se hur det ser ut på landsbygden. Alliansen riksdagsledamöter från Skaraborg sätter sig på tåget och åker och stödjer Stockholms utveckling.Sedan har man gjort sitt. Vart tog löftena vägen från förra valet.Motorväg på E 20 som ett exempel.Den enda motorväg som Sossarna till slut fick pengar till mellan Skara och Varnhem.Den avbröt alliansregeringen mitt under byggandet vid Axevalla.Inte ett ord hördes från varken Skara eller Skövdes moderatledda kommuner om detta. Valrörelsen har gått bättre än förväntat i Lidköping. Nu är frågan hur man kan förhindra att det tidigare nazistiska partiet som nu är tvättat kommer in i Kommunfullmäktige.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

På vilket sätt har jag visat respektlöshet emot Lidköpings invånare.Kvalificerat svammel.
Däremot kan jag inte ha respekt emot politiker som ställer sig i Kommunfullmäktiges talarstol och ljuger.
För mig är Kommunfullmäktige det heligaste vi har.
Det är som att ljuga under ed.
Smutskastning har inget alls att göra med det du tror, det är mycket värre.

kjell hedvall - 15 september 2010 00:00

Jag måste faktiskt få säga att det är patetiskt att läsa det du skriver. Du påstår att du är trött på smutskastningen som förekommer osv men sitter samtidigt och ritar upp dig själv som lidköpings helgon, och slänger skit på de andra partierna.
Väx upp!

Madeleine Karlsson - 15 september 2010 00:00

Den påstådda smutskastningskampanjen som du tror dig vara utsatt för är väl faktiskt bara en följd av din överlägsenhet och respektlöshet som du visar oss som invånare i Lidköping och dina kollegor i politiken

Madeleine Karlsson - 15 september 2010 00:00

Intressant inlägg.
Smutskastningen avser mig som person och har inget med politiken att göra.
Sedan så reagerar du för att du får läsa sanningen.En del tar åt sig och är självkritiska andra reagerar med adrenalinet som du.
Fundera på sakfrågan istället.

kjell hedvall - 15 september 2010 00:00