Bloggmeny

Snälla vi vill ha......ler. mina hästar

onsdag, 09 maj 2007 22:15, Politik

Artiklar i NLT och insändare dräller in om att snälla vi vill ha...Vi vill ha....Ibland kommer det fram okända och säger samma...Fixa det....Snälla ge oss detta.o.s.v o.s.v...En del blir arga när man säger Nej. Det är som barnen...Nu är man arg för att man inte får Wennerbergsgården betald av skattebetalarna,Alla som skriver tillhör de rika i samhället som mycket väl kan betala.Jag såg som exempel att om man har en 13 åring som vill vara med och träna/tävla för LIS så kostar det 700 kr/år.Alla föräldrar lägger ut tusentals kronor på sina barns fritid.Pensionärerna kan inte betala 100 kr ens.och den åsikten får jag skit för..ler.. Jag uppdaterar min häst sida lite,,,,vad som händer med mina hästar,Rysningen vann ett lopp på Mantorp i Måndags.läs under MY horses.. Sen har West Sweden haft möte som sagt.Här är Ulrika Carlsson som blivit riksdagsledamot för C samt Maria Jolfors-Detert som är jurist på Kammarrätten. Vi har haft mycket kul men nu slutar Ulrika för att ägna sig åt riksdagen. En annan som slutar för att han blivit ordförande för Sverige kommuner och landsting är Anders Knape. Här avtackas han av Göran Johansson.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*