Bloggmeny

Smått o gott...Bättre högtalare,,,

onsdag, 17 februari 2010 16:23, Politik

Trots de s,k dåliga tiderna tycker jag att Lidköping utvecklas hela tiden och jag är i högsta grad med i samhällsbygget.På måndag börjar vi att rätta till den kritiserade högtalaranläggningen på arenan.Det blev som jag sagt till de flesta att man kommer att hänga högtalare på varje sida över publikplats.Nu blir det hela 32 stycken.Nu skall det höras till slutspelet börjar hoppas jag.Folkets Hus kommer att starta en rejäl upprustning av Folkan.Gradänger kommer att byggas vilket gör att man kommer att se bra i de nya stolarna. Även ljudanläggningen kommer att bli helt digitaliserad.Det hela skall vara klara till början av juli och stärker givetvis Folkan.Snart är det tid att inviga den nya boulehallen i Lidköping.Detta har varit en krav länge från pensionärsorganisationerna.Äntligen klar säger jag med mycket ideelt arbete tillsammans med ekonomiskt stöd från kommunen..Nu kan stadens pensionärer utöva sin boule inomhus året om. Ibland dyker det upp konstiga insändare.Jag skulle kanske svara men ibland blir det för mycket av allt. Alltnog så påstod en medlem av SPF att jag varit på ett möte med dem och på frågan varför vi inte bygger i innerstaden svarat att det finns ingen som vill bo så. Jag har för det första aldrig fått denna fråga på ett SPF möte.För det andra är svaret precis tvärtom. De flesta vill bo i Centrum och kommunen planerar för fullt mark för Boviéran och i Hamnstaden.Dessutom vid vattentornet och vid Östbygatan.Ibland verkar det som om motståndarna är desperata för att de inte kan ta mig i sakfrågorna.Man tar till vad som helst. Jag har fler exempel på lögnare men det får komma en annan dag. Jag håller ett koltrastpar vid liv i denna hårda vinter. Stadskoltrastar har blivit stannfåglar och har det riktigt jobbigt nu.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Apropå pensionärernas nya boulehall:
Med all respekt för kommunens ekonomiska stöd, Kjell Hedvall, men det finns även andra finansiärer.

Vänligen
Stefan Ericson
Dina Försäkringar Lidköpingsorten

Stefan Ericson - 19 februari 2010 00:00

Bra att ni tog åt er av kritiken när det gäller ljudet i hallen som var underdimensionerat. Jag gillar bandy men det ska även bli intressant att ta del av övriga evenemang som är inplanerade.:)

stefan pettersson - 18 februari 2010 00:00

Tack

Nu blir jag glad. Du har fått massa negativ kritik i från mig vet jag och av andra med kan jag tänka mig. Om ljudet i arenan är så dåligt. Du ska verkligen ha en eloge för att lyssnat på all negativ kritik gjort nått positivt av det. De andra med som har varit inblandad i detta beslutet att installera hela 32 st högtalare i arenan. Snart kommer vi ha ett grymt ljud i arenan. Positivt med att folkan ska göras om. Kanske man kan se på 3d film i juli.

Andreas - 17 februari 2010 00:00