Bloggmeny

Smash and Grab kupper

måndag, 01 december 2008 20:41, Politik

Nu har säkerligen samma gäng kommit tillbaka gång på gång till torget i Lidköping och stulit kläder.Det är väl minst 4-5 ggr nu.Klädbutiken ligger inte på landet precis. Ovanför butikerna bor det människor som borde ha vaknat. Ca 30 sekunder från butikerna finns det en polisstation. Jag tycker det är mycket märkligt att det inte en enda gång har funnits någon polis att tillgå. Varje gång har man kunnat läsa att tjuvarna lämnade Lidköping obekymrat.Butiksägaren verkar heller inte bekymrade;vi får väl förstärka ytterligare var svaret. Men som sagt vad gör polisen??. Sådant här undergräver allmänhetens förtroende vilket gör mig bekymrad. Det är också bekymmersamt att en polisstation med över 130 anställda är passiv när man stjäl kläder för hundratusentals kronor två kvarter ifrån deras arbetsplats. En av orsakerna att jag föll på huvudet och fortfarande är långt ifrån återställd var att jag misskötte mat o dryck under dagen/kväll.Jag var på äldredagen och kom på nu att jag lovade att publicera en del bilder på deltagarna. Eftersom det mesta från denna dag försvann i medvetslösheten så är det positivt att det kom fram igen.. Dan Berling ser ni på bilden,fixarbrandis,Gunilla Andersson till höger..Ewa Gustavsson och Toril Byman ser ni också.De jobbar på frivilligcentralen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ja du Kjell det är ju viktiga reflektioner som du gör. Jag kan tänka mig följande anledning till att inget blir gjort:
Maskerade tjuvar.
Stulen bil eller falskskyltad.
Finns ingen som vågar vittna i dagens samhälle.
Indragna poliser och stängda polisstationer.

Visst har vi väl det samhälle vi förtjänar och har skapat?

Nisse Hult - 02 december 2008 00:00