Bloggmeny

Slutspurt inför julen o äntligen Biogasklart.

lördag, 23 december 2006 01:17, Politik

Idag var det premiär för biogasmacken i Lidköping. Den ligger granne med McDonalds/Ok. Tack vare ett bra jobb av Sten Tollmar fick vi en mack i Lidköping före andra inplanerade städer.Tyvärr avled Sten hastigt innan det blev klart.Trist att förlora en medarbetare och det har berört mej starkt.Jag hade ett möte med Sten samma dag han avled så det har varit tufft. Nu finns biogas i Lidköping.Alla borde köpa en biogas bil.Helt rent,inga utsläpp och inget bidrag till växthuseffekten.Våra kommande generationer kan leva. Egentligen är det makalöst att samhället tillåter bensin bil.Förbjud bensinbilar i nyproduktion och var lite radikal... Vi kan börja tillverka motorer i stor skala o stödja konvertering till befintliga bilar..Vi får ett försprång och kan sälja till övriga på vår jord. Jag låter Julen på Hjertbergs symbolisera köpenskapen. Folk stressar och köper som vanligt i stora mängder. Nu är det på topp.Gott eller ont..Tja,,jag bara konstaterar att folk verkar vara stressade. Själv tar jag det lugnt.Köper lite under hela året.Passande saker.Jag är inte religiös,men nån gång varje år kan man väl samlas och gynna högheten istället för lågheten.Massor med julklappar till barnen som bara river upp o kastar sig över nästa.Frossa i mat o sötsaker.Mycket fylla o tråkigheter hör tyvärr också till denna helg.God Jul....fast jag återkommer...ler...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jag tror nog innerst inne att även du har en TRO.:D

Göran Kjörk - 04 januari 2007 00:00


God jul

Gott nytt år

tack för det goda sammarbetet under 2006.

mvh

Göran Larsson (mp)

ps Öppet hus kl 16 den 29/12
välkommen !

Göran Larsson - 23 december 2006 00:00