Bloggmeny

Skymfat både biskopen,våre käre kung och landets förtroendevalda.

tisdag, 05 oktober 2010 19:30, Politik

Och dessutom marscherat ut som de nazister de är. Jag tror bestämt att denne Åkesson är farlig. Trist att behöva ha kommit i en sådan situation i vårt fina land med dessa Sverigenazister. Deras agerande idag inför Sveriges biskop visade att de ljugit om sitt verkliga jag. De identifierar sig som nazi...Man kan inte ens lyssna på ett kristet budskap utan att det blir tilt i skallen. Som nazist har man ett behov av att uniformera sig,när detta inte går så gör man även om detta och sätter på sig en dräkt istället.Sanslöst...Jag hade tänkt att tänkt skriva om besöket i Rockford.Illinios USA. Staden grundades av svenskar och något mer svenskt finns inte i Illinios. Man får åka till Minnesota för att möta något motsvarande. Med tanke på patriotism,fosterlandskärlek och svenskhet så skulle ni varit med på Rockford Historic Societys möte. Där hyllas de gamla värdena med kristenhet och svensk kultur,men med respekt för andra och med människans lika värde för ögonen. Jag hade fem skäl att åka över. Deltagande i International Bio Energy Days.Som startade i Lidköping 2006. Möte med Sveriges ambassadör i Washington, Jonas Hafström. Möte med Mayor Larry Morrissey,Rockford. Taklagsmöte och flera möten med De la Gardieskolans ledare och elever som bygger lågenergihus i Rockford. Möte med Swedish-American Medical Foundation. Det blir så många tankar och idéer att jag får ta det i omgångar. De La Gardieskolan i Lidköping har ett väl utvecklat samarbete med stiftelsen jag skrev om ovan. 12 elever får åka över till USA i ett studentutbyte. Amerikanska eleverna åker sedan till Lidköping. Nu handlar det om byggelever. Jag vill se en utveckling så att även tjejer kan få åka till Rockford. Jag tog upp om vårdutbildning och Restaurang och det föll i god jord.Pratade även om annat med denna stiftelse som kan bli en riktigt intressant partner i Rockford. Stiftelsen betalar kommunens kostnader och De La Gardie har en riktigt attraktiv utbildning. John Mecklenburg-ordförande i stiftelsen talar inför hela Lidköpingsgruppen. Nästa hus som skall byggas för stiftelsen skall bli ett svenskt hus.Byggt enligt svenska normer och med svensk utrustning.Ett show room för svenska produkter. Mycket intressant och med en bioenergipanna. Huset som man bygger.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*