Bloggmeny

Skrattat hela kvällen...

lördag, 27 september 2008 00:03, Politik

Fick en kommentar från nån som inte fattat nåt,ler,,han tyckte dessutom att jag var bitter för att jag citerat en ungrare.Ironi är svår att förstå för en del...Oppositionspolitik likaså..Hur kan man vara i opposition när man styr..Ja,,det är en konst.ler... Får också åsikter att det inte händer något i Lidköping. Andra säger att det händer för mycket. Mitt budskap nu är att v måste ta det lugnare med hänsyn till ekonomin.Det gäller dock inte arenan som vi fått positivt besked om att det ser bra ut. Nu åker jag till Minnesota.Får tid att skriva därifrån.Mycket restid.Tid för reflektioner och tankar om framtiden.Verkar som människor i gemen har svårt att ta till sig budskap där man måste ta aktiv del i en förändring.I USA styr republikanerna,många av dem anser att det är ingen idé att göra något i miljöfrågan för det sköter gud om.Jag åker över i anledning av samma fråga.Kan vi få amerikanerna att sluta med oljan har världen tagit ett stort steg´emot en tryggare framtid. Här är jag med Keskemeths vice borgmästare. Claudia Szemerey.I Kescemeths satsar man stort på shoppingscenter och bad arena. Nu är namnet klart på Lidköpings högsta hus. Det blev "Skrapan".Restaurangen kommer att heta Strand. Fyndigt..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Har inte så mö om säga om detta inlägg men du bord ha lite beats till texterna, du kanske kan trumma ihop något själv :) då skulle det kunna bli såhär bra http://www.youtube.com/watch?v=hkD589hlGow

Johan - 28 september 2008 00:00


Ha en bra resa i Usa och det är bra att vi samverkar om biogasen med oljenationen Usa ! :D

Är på distiktsmöte med partiet i Stockholm och har fått intressanta informationer gällande ett S och Mp sammarbete på riks som verkar bli allt mer aktuelt och som jag har stöttat hårt i mitt arbete som ordförande i Skaraborg sedan 2002 !
Jag har ju haft en del erfarenheter i samvarkan med er och det har varit mycket positivt.

Vi ses !
mvh
Göran

Göran Larsson - 28 september 2008 00:00

Var glad att Lidköping närmar sig målet att vara en kommun som är fossilfri vid uppvärmning. I jämförelse med övrig värld har vi kommit långt. Detta är en möjlighet för svenska företag att sälja teknologi och produkter som ger jobb.
USA är en jättenation.Just nu är det staten Minneosota som är aktuell...

kjell hedvall - 28 september 2008 00:00

Trevlig resa. Det är klart att det är viktigare att övertyga amerikanarna att sluta med oljan än att ordna Street Park på Nya stadens torg. Med ett stänk av ironi önskar jag lycka till.
;)

SN - 27 september 2008 00:00

"Kan vi få amerikanerna att sluta med oljan"...
Jaadu Kjell, du kanske tror du är Kungen av Lidköping, men riktigt såå stor tror jag nog inte att du är, så du kan få USA att sluta använda olja... Nu är det jag som skrattat hela kvällen!! :D

Ulf - 27 september 2008 00:00