Bloggmeny

Skaraborg,militären och Arvingarna.

söndag, 27 januari 2008 12:47, Politik

I fredags hade vi heldagsmöte i Lundsbrunn med alla sexton kommuners kommunalråd och kommundirektörer i Skaraborg. Det är ett tufft jobb att finna tillit och förtroende. Men vi listade ett antal prioriterade områden. Det handlar inte bara om Skövde o Lidköping. Rivaliteten finns där hela tiden. Fast det är bra om Lidköping o Skövde går i bräschen och visar på samarbete. Skaraborg håller på att växa ihop till ett arbetsmarknadsområde vilket innebär att man jobbar och bor i olika kommuner. Många Lidköpingsbor jobbar och studerar i Skövde exempelvis. Vi skall ha möte om förvarets framtid. Aldrig trodde jag att Moderaterna och alliansen skulle ge sig på militären. Nu väntar uppsägningar.Jag skall träffa kommunledningen i Skövde o Karlsborg och se vad vi kan göra. Hur Såtenäs kommer att drabbas vet jag inte idag. Kommer det att enbart bli två flygflottiljer kvar i Sverige ? Kommer den allmänna värnplikten att upphöra ? Vad blir kvar i Skaraborg ?? Igår hade vi travgala i Skövde på Ohlsson lada. Synd att vi inte har nåt liknande i Lidköping.Det är enkelt men det är stort.Det finns en helhet i "rummet" som vi saknar i Folkets Park. Galan var de tvåbentas-men priset var iallafall en häst. Arvingarna stod för underhållning och dans. Tillhör inte mina favoriter men blev lite impad att de körde ett långt Stones medley.Samma låtar som vi kör i The Politicians fast det kändes lite konstigt när man buggade till Satisfaction..ler...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*