Bloggmeny

Skara. o party party...

söndag, 29 oktober 2006 22:50, Politik

Läste idag att Charlotte Nordström (m) blir ordförande i Skara kommunstyrelse.Lidköping har samarbetar mycket med Skara och det skall bli intressant att se om det blir en totalomsvängning emot Skövde istället.Tendenser till det har redan börjat innan.Fredagskvällen var jag Eddies eftersom Anders också spelar i ett partyband kallad Njoy. Jag har i alla år varit väldigt reserverad när jag varit ute lokal -har alltid känt en press att folk tittar mej.Från o med nu är det slut med det-ja jag skall inte ragla omkring..ler...men lite mer uppsluppen skall jag vara..Har man blivt omvald 4 ggr känns det bra. Många tror att jag och Anders är bröder.Här spelar dock den riktige brodern med Anders är vi 3 bröder här..hahahah. Här är Anders tjej Gordana och Anna som festar. Mer farliga brudar..ler..Anna o Lotta. Sedan Lördag spelade vi i The Politicians Italiabaren. Vi passade att ha fest med Sossarna-Milöpartiet o vänstern. Ca 60 personer deltog. Göran Larsson o Alexandra Ryberg trivdes under kvällen. var rubrikernas kvinna den gångna veckan.I festade en stund innan viktigare saker väntade..ler


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*