Bloggmeny

Sjukhusfrågan igen

söndag, 09 september 2012 23:36, Politik

Har jobbar med denna fråga internt utan plakatpolitik eftersom jag hela tiden förstått att det inte alls kommer att bli som de borgerliga har påstått att akutsjukhuset är hotat. Sjukhusfrågor är sprängstoff. Väljarna hoppar hej vilt mellan partier bara sjukhuset bevaras. Många har heller inte en susning om vad som är kommunalt eller regionens ansvar. Jag hade väldig nytta av detta när jag blev vald till kommunalråd 1994 som var ett protestval emot dåvarande moderatstyrda Skaraborgs läns landsting. Nu vädrar lokalpartierna framgång med att  ut gatorna och skrämma upp befolkningen. Här har man haft god hjälp av NLT som också hetsat upp osakligt.Var mycket överraskande för mej att tidningen agerat som man gjort.Det hela går att läsa  en facebookgrupp där initiativtagaren Emma bett journalisten om rättelse över skrivna felaktigheter.Svaret var att här rättas inget...-Det är bra att lidköpingsborna protesterar....Underförstått att jag skriver medvetet fel för att oroa människor och göra dem arga..som i sin tur kan leda till att borgerligheten vinner nästa val..Det är jävligt fult ren svenska...

Nu kommer resultatet i slutet denna vecka vad politikerna har för beslutsunderlag. Jag kan inget säga men är nöjd med mitt taktiska upplägg att inte deltaga i några protester eftersom det inte fanns något att protestera emot.

En bild från det moderna Kina..Vakten varuhuset tar sig en tupplur.Långa pass där inget händer kan göra vem som helst trött i värmen.Chengdu ligger  Nordafrika nivå och det är konstant mellan 30-35 grader från April till Oktober..

samma sätt som i Sverige  är det underhållning vid stora politiska konvent i Kina.

En bild från Lidköping..Segway heter detta nya påfund som först visades i Lidköping 2006 under de amerikanska handelsdagarna.Nu ser man det mer och mer även i Lidköping.Under festivalen kunde man provköra.Fordonet klassas som  cykel.Går batteri och gör väl en 20 km...Vilket är fort när man kommer olagligt körande gågatorna.Fordonet är tyst vilket också utgör en olycksrisk...Tragiskt är att ägaren till det företag tillverkar fordonet avled efter att varit ute och kört i terräng..och hittades omkommen efter att ha fallit av in nya  Segway.. visst är även detta farligt.Oskyddad som man är.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*