Bloggmeny

Sista helgen,,nu drar det igång igen..

söndag, 10 augusti 2008 23:42, Politik

Imorron startat jag upp igen efter ledigheten.Det blir en tuff höst så det är bra att vara utvilad psykiskt framförallt.Redan i veckan släpps en del nyheter varav en kommer att vålla stora rubriker och mediajagande. Svensk ekonomi är nästan i fritt fall. Kommunen har tappat 160 miljoner av vårt kapital.Problemet är att den s,k avkastningen uteblir vilket gör att låneskulden ökar.Vad framtiden har att säga vet jag inte mer än att vi klarar detta tillstånd i några år. Det har vi gjort tidigare.Sedan kommer alliansens dagar att vara räknade efter 2010 och landet kan få framtidstro igen.I helgen spelade The Politicians efter långt uppehåll. Vi har saknat en sologitarrist efter det att Micke slutat. Vi spelade på Linda Berlings bröllop.Linda är känd miljöpartist från Spiken. Jag tog en bild på mig och Linda men här kommer Lindas tvillingsyster Veronica istället..Snyggt par,,hahah Ikväll var jag på dansens dag och Helens dansskolas 20 års show i stadsträdgården.Bristen på ljus var besvärande denna mörkahimmelenskväll.Fick en bild på Helen i vart fall.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*