Bloggmeny

Simpferopol

fredag, 10 juli 2009 16:10, Politik

Forra aret nar jag var pa vanortsbesok i Keskemeth Ungern sa traffade jag borgmastaren i Simpfer som ar vanort till var vanort. Nu ar jag har efter en tolvtimmarsresa fran Odessa.Jag er her privat och tanker inte ta nagra officiella kontakter.Nattaget till Simpfer tog som sagt 12 timmar.40 mil gick i ganska sakta gemak Det kanns som om jag avverkat Transsibiriska efter denna o nasta tagresa tillbaka. Varmt kan man lugnt saga att det ar. Att gora denna typ av resa utan att tala ryska ar inget jag rekommendrar.Internet funkar daligt.Men livet er harligt och mat o restuaranger har hyggliga priser. Antalet manniskor som vill lura en er stort.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*