Bloggmeny

Semestern är över...Nu drar det gång..

söndag, 16 augusti 2009 01:38, Politik

Då var semestern över för denna gång.Kör igång med arbetsutskott o på tis/onsdag gör vi en liten tur och besöker andra kommuner för att prata med dem om både näringspolitik och hur de har organiserat den politiska organisationen. Ekonomin ser för tillfället ut att förbättras och nu går regeringen ut och säger att det kommer mer pengar till kommunerna.Detta trots att man sagt nåt helt annat under året. Moderaterna har vart under press och det verkar som om man får ge sej. Om det räcker för att ta bort den planerade skattehöjningen helt återstår att se.Under veckan och helgen har det varit festivaler både i Lidköping och Götene samt det stora Kalaset och Way out West i Göteborg. De som planerar och lägger detta samtidigt här i Lidk/Götene gör inte ett professionellt jobb. I detta fallet är det väl Arnfestivalen som jag avser eftersom det bygger på entréintäkter. Både i Lisch och Göteborg var det utan entré. Att vädret dessutom varit bedrövligt gör det hela ännu sämre. Själv var jag i Göteborg igår och trängdes med ca 60.000 personer på Götaplatsen och Avenyn för att se på Europe. Europe spelar med John Norum igen och det var en jättepublik.Långt ifrån alla hörde eller såg någonting. Europe spelade i en och en halvtimma så jag hade en halvtimma med de bästa låtarna på slutet nära scenen.Det tog mej en timma att komma fram i detta hav av människor som stod tätt. Anledningen att jag kom fram sent till Götaplatsen var att jag lyssnade på Petter. Han är rapare för er som inte vet. Jag tycker om hans svenska rap och var garanterat äldst i denna publik. Detta utbud erbjöd man i Göteborg. Här Larz Kristerz som hade en helt annan publik nere vid Packhuskajen. På Europe var alla där.Från barn till 80 åringar. Framförallt blev jag förvånad över alla pensionärer.Men de gillar tydligen hårdrock a.la åttiotal.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*