Bloggmeny

Semester..

torsdag, 24 juli 2008 16:48, Politik

För första gången sen jag började med bloggen känns det gött att bara slippa...Ja har faktiskt semester och skallen skall rensas från det mesta av bördorna.. Därför har jag inte uppdaterat..Är i Stockholm några dagar och bara går omkring och har det gött..Att solen dessutom skiner gör det hela ännu bättre. Satt igår och lyssnade några timmar på en sångerska.En provinspelning som sedan skall säljas in. Inspelningen skedde i en kyrka i Sundbyberg.Skön plats att bara slappna av på och dessutom få lyssna till skönsång. Politiken ligger nere,även min skalle förstår det. Innerst inne vet jag vad som väntar man får förtränga och bara njuta av tillvaron,,, Jag började i måndags med att slappa,,ler...Här på Skaven..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

He en bra semester, så ses vi den 9,e augusti på icbaltorget då vi i mp startar i gång politikerveckan :D

Ja vi ses väl en dag tidigare ..förståss;)

Självklart så behövs det att man kopplar av allt och bara njuter av att leva här och nu !
carpe diem som sagt,,,

He det gött

Göran (mp)

Göran Larsson - 24 juli 2008 00:00