Bloggmeny

SCOTTS

söndag, 21 december 2008 11:00, Politik

Idag söndag blir det firande av Scotts på torget kl 16.00. Det var längesedan någon varit framgångsrik på nationell nivå med den genomslagskraften Dansbandskampen haft.Sju gånger med miljonpublik har vi sett Scotts Lidköping i rutan. Man skall vara glad åt dem som sprider glädje,intresse och stolthet som Scotts gjort och gör. Dansbandskampen är ju en lek men som de flesta lekar blir det blodigt allvar. Man måste kunna kräva att saker och ting fungerar. Efterspelet med ett faktum att röstningssystemet bröt ihop p,g,a överbelastning för dem som röstade på Scotts är ju en skandal i sig. Själv försökte jag rösta 15 ggr.Tolv ggr fick jag upptagetton och tre försvann ut i ingenting eftersom det var överbelastat.För att kolla om systemet brakat ihop så ringde jag Lars Kristerz nummer. Jag kom fram direkt och röstade därmed på dem....???!!!. I det läget började folk ringa till mej och säga att det går inte och rösta på Scotts.... Nu står inte Scotts och faller på en seger eller inte. De står på egna ben och framgången är given.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

I saercehd a bunch of sites and this was the best.

Dontarrious - 27 augusti 2011 07:39

Själv kom jag fram 1 gång av 10 ungefär. Men de är nog vinnare ändå på sitt sätt.
:)

Oven - 21 december 2008 00:00