Bloggmeny

Såtenäs är kommunens tredje största arbetsgivare.

torsdag, 15 januari 2009 15:44, Politik

Var på Såtenäs häromdagen och träffade militärer. Orsaken var givetvis nytt ledarskap på flottiljen. Ämnet i samtalen blev rätt naturligt dagens försvarspolitik.Det är snarare icke politik eftersom alliansen inte vågade ta tag i strukturfrågorna. Istället valde man att ta pengar ut materiel och material så på Såtenäs kan man inte flyga som förr. Inköp och utveckling har också minskats eller stoppats. Detta tillstånd kan naturligtvis inte få fortgå. I Skaraborg har vi ett eget "totalförsvar" som mycket väl skulle kunna få ett betydligt större ansvar. Nu får vi vänta och se. Såg att Lidköpingsnytt tagit tag i den s,k kommentarsproblematiken och skriver själv att det gått över styr p,g.a den stora mängden.Det har varit omöjligt att kontrollera allt och därför har det släppts igenom felaktigt.Jag säger BRA. Jag välkomnar en seriös diskussion i sakfrågor. Jag har aldrig haft något att dölja eller ens försökt. Varför det? Människor i allmänhet vet att det är mänskligt att fela. De gånger jag själv varit personligt inblandad har jag bett om ursäkt. Svårare är det faktiskt inte.Nisse Hult.... Börjar med ett tack till Ingemar Adolfsson för gott samarbete. "Ado" blir nu militärattache i Helsingfors. Ingela Mathiasson tar över som chef på Såtenäs.Välkommen.Ingela skall dock inte bosätta sig i kommunen vilket är synd. Vad jag vet har chefen för F7 alltid bott här. Cathrine Nycander(Lundell) har jag visat tidigare på min blog.Här med vänner.Cathrine är dansbandssångerska och har framtiden för sig efter deltagandet i "kampen".


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Kul att vi är överens om att en saklig och tuff debatt är livgivande. Lite ödmjukhet är aldrig fel eller hur Kjell?;)

Nisse Hult - 15 januari 2009 00:00