Bloggmeny

Samarbete

söndag, 04 mars 2007 11:55, Politik

Under fredagen ägnade jag förmiddagen åt samarbetsfrågor mellan Skaraborgs kommuner.Alla pratar samarbete men i grunden gäller konkurrens.Skövdes politiker är som vanligt värst och har bara CENTRALORTEN i huvudet.Allt skall flyttas till Skövde för det är bra för alla är devisen.Jag har gjort flera ärliga försök till samarbete med helhetssynen som grund men jag måste erkänna att det tär när man hela tiden möts av oärlighet.Lidköping hade anledning att jubla för några veckor sedan när vi skulle få 100 nya jobb till Försäkringskassan.Nu visar det sig att det var en sanning med modifikation.Lidköping har varit centralkontor och denna skall nu läggas ner för att flyttas till Skövde.Om det är 100 eller 140 jobb som försvinner vet jag inte men det blir iallafall ingen utökning i Lidköping som basunerades ut.Jädrigt svagt o falskt agerande även här. Jag får frågor om jag inte lägger ut alla kommentarer. Jag lägger ut allt.även kritiska. De jag inte lägger ut är de av rent privat natur som kan komma från nära vänner som använder den som mail typ. Detta är en wildbeast.Han är utsedd till vaktare av reviret och lämnar aldrig platsen trots att flocken drar iväg till "hemplatsen" där man betar. Ännu en trevlig fågelbild. Helt plötsligt dök de upp framför kameran.Söta va..ler..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*