Bloggmeny

S kongressen

söndag, 18 mars 2007 12:46, Politik

Jag får en känsla att ett nytt parti fötts på denna kongress,inte någon pånyttfödd parti a la nya Moderaterna som bara skapats av konsulter. Vi startar nu en ärlig inre process och frigörande av mänskliga resurser efter det att Mona blivit vald till ledare.Nu har vi 2 kvinnliga ledare för arbetarerörelsen i LO,s Vanja Lundby Wedin och Mona Sahlin. Här är jag i smöret.ler..mycket trevligt. Mycket trevligt är också den känsla av förnyelse som nu sker.Trots att Mona inte är ung längre känns det befriande fräscht. Persson skulle aldrig rockat loss-Han har stått för O store Gud i sitt musikval,inget fel på det,men visst är det skillnad på många plan. Komikern o imitatören Göran Gabrielsson har levt gott på att imitera Persson.Därför passade det bra att Göran fick träffa Göran och det hela blev dråpligt inför en förlägen Persson.Stor show..tack. Göran var nödvändig för sin tid,man glömmer snabbt det fantastiska arbete Göran gjort för att återföra Sverige till en frisk o sund nation efter 90 talskrisen.Det var förvånade och vara med o hylla Centerns Olof Johansson för hans mod och syn på politik när Centern samarbetade med S. Olof svarade med att säga att vi är många som gillat Göran....svaret säger allt...tack. Långt ifrån dagens Centerparti som numera är till höger om Moderaterna,skrämmande utvckling. Olof blev lite röd..ler på denna bild. Läste förresten en kommentar från centerns nye partisekreterare Anders Flanking.(skövdes tidigare kommunalråd)att det var meningslöst att diskutera med FP om vem som var mest socialliberal.Som sagt,,självbilden från centern verkar vara något förvirrad idag,


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*