Bloggmeny

Rörstrands Kulturforum o kungligheter

torsdag, 18 oktober 2007 21:34, Politik

Mitt arbete just nu är starkt inriktad på besöksnäringen. Läckö o Rörstrand. Som ordförande i Kulturforum är det stimulerande att få vara med i en förändring och att se resultat. Jag har tidigare varit först med att skriva om restaurangen i "tornet". Nu när det blivit klart med Ulf Wagner så känns det hellyckat. Muséet håller på att byggas om. Invigning kommer att ske i Februari nästa år. Arbetet med att få hit Sveriges Konung som invigare är långt framskridet. Vi har anlitat White arkitekter för att rita museet,som kommer att bli häftigt. Idag kom det ett handskrivet tackkort från Kronprinsessan Victoria till mig. Bäste kommunalråd Hedvall skriver hon. Man får buga..Jag hoppas vi kan få hit Victoria nästa år för invigning av De La Gardiegymnasiet. Arbetet med Victoriahuset på Läckö är i full gång.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vad blir driftkostnaderna för hallen?
Skall de rymmas inom ramen?^o)

Erwin - 19 oktober 2007 00:00