Bloggmeny

Rörstrand.Göstas och kommunstyrelsen.

onsdag, 01 november 2006 00:38, Politik

Hörde att arbetsmarknadsministern seriöst sa att orsaken till att alliansen måste sänka ersättningen i a-kassan var att vi hade en massarbetslöshet i Sverige på 20 %.Mannen kan ju inte vara klok.Idioterna står på rad helt klart i denna regering,och de skall företräda de utbildade i Sverige?? I Lidköping har vi 6% arbetslöshet om vi räknar med alla.Socialbidragen till de arbetslösa har minskat yttterligare som ännu ett bevis.Tydligen räknar minister Littorin in av läkare sjukskrivna och studerande som massarbetslösa.Vilken bluffmakare. I Lidköping har vi nu lagt budget idag.Vi tillsatte en konsekvensutredning av att bygga ett köpcentrum vid Skararondellen.Skall bli intressant att följa. Annars bygger man vidare vid Rörstrands-stor invigning den 23 November. Här ser ni hur man bilat o kört ut hela golvet på Rörstrands gamla butik,fönstren långt bort är emot fabriksgatan.Dörrarna hänger i luften.Ett jättejobb för att skapa en bra yta för butik o muséum. Maine Falk var vid besöket den enda arbetande målerskan på "Rörstrand". Ett nytt företag är bildat kallat Porslinsfabriken. Man har fått en order på den gamla Nobelservisen. Tallrikarna kommer från Indonesien eftersom det är benporslin och handmålas o bränns i Lidköping. Här finns det kompetens. Jag drog iväg en sväng till Halmstad igår.Åker man "Nissastigen" så måste man stanna till på Göstas i Smålandsstenar....det gjorde jag..ler..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Det är trevligt att läsa dina högst aktuella och initierade betraktelser över den kära gamla hemstaden.
Du har en unik position att kommentera ifrån,och inte minst musiklivet är trevligt att läsa om.Fortsätt fota,för en bild säger ju faktiskt mer än 1000 ord.

kjell selander - 02 november 2006 00:00