Bloggmeny

Rörstrand. Nu var det klart med S-V-MP

måndag, 09 oktober 2006 20:04, Politik

Jag tror knappt det är sant det som händer på Rörstrand just nu.Detta är det allra trevligaste med att vara kommunalråd. När de nya ägarna av Ittala ringde mej och sa att vi lägger ner verksamheten i Lidköping blev jag ledsen o bedrövad.I samma ögonblick bestämde jag mej för att ta nya tag-Vi satte oss ner o formulerade en ny strategi o mål.Nu förverkligar vi det: En Bild tagen inifrån ut mot den gamla entrén.Ny yttervägg byggs. Hela det gamla museet rivs o gatan blir fri för genomgång till det nya Rörstrand som växer fram på baksidan.Detta kommer ni ej att se mer. Fann denna bild hängandes bakom den gamla ugnen. Ja alla Rörstrandskännare vet vilka det är-Flera lever och får vara med om förändringen. Om en månad skall det vara klart.detta är gamla butiken.köket är borttaget från restaurangen. Imorron har vi presskonferens o talar om att uppgörelsen blev klar ikväll mellan S-V o Mp i Lidköping. Valtekniskt samverkan och en lista på politiska frågor vi kommer att arbeta med de kommande åren.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*